DIENSTEN

Auto Detailing

Autopoetsen of  auto detailing? Hier zit wel degelijk verschil tussen. Detailing gaat verder waar het normale autopoetsen stopt. Het is bij het detailing de kwaliteit die voorop staat en niet de kwantiteit. 

Over Detailing

Autopoetsen of auto detailing? Hier zit wel degelijk verschil tussen. Detailing gaat verder waar het normale autopoetsen stopt. Het is bij het detailing de kwaliteit die voorop staat en niet de kwantiteit. Deze kwaliteit wordt mede behaald door van het juiste gebruik van de juiste machines met de juiste producten, deze combinatie kan bij iedere auto weer verschillend zijn. Het is de aandacht voor kwaliteit die voor uw auto het grote verschil maakt tussen het autopoetsen en detailing.

Bij het detailing is er aandacht voor uw auto en wordt er gekeken en geluisterd naar uw wensen. Er wordt gekeken naar details, die maken toch het verschil. Detailing kost tijd, maar levert een ongeëvenaard resultaat op. It’s all in the detail.

Glascoating

Glascoating is dé uitkomst voor iedereen die langdurig van de glans van zijn auto genieten wil. Door een glascoating behandeling toe te passen wordt er een doorzichtig glanzend laagje (coating) over de lak van je auto aangebracht. Deze heldere coating zorgt ervoor dat vuil zich minder goed hechten kan en laat je auto extra glanzen.

Ook na een carwrap is het belangrijk om deze goed te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Hiervoor bieden wij ook een speciale glascoating aan die direct over uw gewrapte auto heen gaat. Hiermee houdt u uw wrap met gemak schoon en beschermt tegen Uv-straling en andere risico factoren.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik hier om een offerte aan te vragen! 

Voorgaande projecten

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN