Ontchromen

Jouw auto ontchromen

Wil je jouw auto omtoveren tot een stoere, sportieve of zelfs chiquere versie? Laat dan je auto ontchromen! Lees hieronder alles over het ontchromen van een auto.

Foto 05 07 2022 18 59 03

Over ontchromen

Ontchromen, wat is dat eigenlijk? Het Ontchromen, ook wel Chrome delete genoemd, is een van de vele manieren om je voertuig een compleet andere look te geven. Chrome-onderdelen op jouw auto zijn moeilijk over te spuiten, maar door ze te wrappen kan je de auto toch een compleet andere look geven. Zo hoef je dus niet de originele lak over te spuiten of verwijderen. De mogelijkheden voor ontchromen van jouw auto zijn heel divers. Zo kunnen we de raamlijsten, grill, logo’s, dak dragers, handgrepen, diffusers en nog veel meer voor je ontchromen. Daarnaast hebben we een ruime keuze in kleur, alles is mogelijk.  Toch kiezen de meeste mensen voor hoogglans zwart, satijn of mat voor een echte premium uitstraling.

Veel automerken komen tegenwoordig al met de optie voor zwarte sierlijsten door middel van een Black-Optic pakket. Het ziet er niet alleen sportiever uit, maar geeft ook meer eenheid en klasse aan een auto. Maar mocht dit bij jouw auto nog niet van toepassing zijn? Dan realiseren wij dit graag voor jou! Neem gerust contact op, of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Tesla ontchromen

Ook voor het ontchromen van jouw Tesla ben je bij The Wrapbox aan het goede adres. Op vele huidige modellen van Tesla zit een hele lading aan chrome-onderdelen. Maar door bijvoorbeeld de handgrepen te ontchromen vallen ze al het ware weg en is het een mooi geheel, dit zorgt voor een strakke en stijlvolle look!

Wat zijn de kosten van ontchromen?​

Het is erg begrijpelijk dat je wil weten wat het ontchromen van jouw auto gaat kosten. Echter hangt de prijs af van een aantal factoren. De prijs hangt onder andere af van de wensen, welk merk en welk type auto je hebt. Voordat wij een accurate prijs kunnen geven, hebben wij echt eerst deze gegevens nodig. Vraag daarom direct een vrijblijvende offerte aan, zodat we jouw wensen kunnen doornemen en hiervoor een geschikte prijs kunnen geven.

Heb je vragen, neem dan gerust telefonisch of per mail contact op.

Voorgaande auto's

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN