carwrapping

Auto wrappen door een specialist

Auto wrappen, ook wel carwrapping genoemd, wordt tegenwoordig steeds populairder. Waar het voor een paar jaar terug alleen gedaan werd voor exclusieve, luxe auto’s, is het vandaag de dag ook gebruikelijker om reguliere auto’s te voorzien van een volledige carwrap. Lees hieronder meer over wat auto wrappen inhoud, de voordelen van auto wrappen en wat de kosten zijn

Gemakkelijk en snel je auto wrappen

auto wrappen in noord nederland

Wat houdt auto wrappen in?

Een auto laten wrappen houdt in dat er een speciaal ontwikkelde wrapfolie wordt aangebracht over de huidige lak van de auto. Deze wrapfolie geeft een auto een compleet nieuwe en unieke look. Door de hoogwaardige kwaliteit wrapfolies die wij gebruiken creëren we niet alleen het beste eindresultaat, maar zorgen we er ook nog eens voor dat de folie jarenlang meegaat. Daarnaast is deze kwaliteitsfolie extreem vervormbaar, waardoor wij de meest complexe onderdelen goed kunnen wrappen en de vormen van jouw auto helemaal gevolgd worden.

Vaak denken mensen dat ze alleen de keuze hebben uit een full body carwrap, maar bij The Wrapbox is het ook mogelijk om je spiegelkappen, het dak, raamlijsten of bijvoorbeeld de grill te laten wrappen in een unieke kleur. Heb je nog geen specifiek kleur of design in gedachten? Geen probleem, we denken graag met je mee! Maak gelijk een afspraak.

Voordelen van auto wrappen

Je geeft jouw auto, op een relatief snelle en goedkope manier, een compleet nieuwe uitstraling door te kiezen voor wrappen. Daarnaast is het grootste voordeel natuurlijk dat het wrappen van jouw auto niet permanent is. Ben je de kleur van de wrapfolie zat? Of wil je de auto in zijn originele staat verkopen? Dan haal je de wrapfolie er zo weer af! Overspuiten van een auto is namelijk ook een manier om jouw auto een compleet andere uitstraling te geven. Echter, het overspuiten van een auto is duurder en daarnaast ook permanent.

Een ander voordeel van auto wrappen is dat je de lak van de auto voor een groot gedeelte beschermt tegen bijvoorbeeld gebruikers krasjes en Uv-straling. Let wel op dat de wrapfolie niet persé bedoeld is voor het tegen houden van steenslag. De originele lak wordt dan wel beschermt, maar de wrapfolie kan hierdoor wel beschadigen. Om ook beschadiging van de wrapfolie tegen te gaan kunnen wij een steenslag folie aanbrengen, de zogeheten PPF (Paint Protection Film). Wil je meer weten over PPF? Klik dan hier!

Naast het aanbrengen van de PPF is het ook nog mogelijk om een special glascoating aan te laten brengen. Deze gaat direct over de gewrapte auto heen. Hiermee houdt je de wrapfolie met gemak schoon en bescherm je de auto tegen andere risico factoren.

Wat zijn de kosten en hoe gaat het in zijn werk?

Je bent geïnteresseerd in het laten wrappen van jouw auto, dan wel onderdelen van de auto. Maar je wil eigenlijk eerst weten wat dat grapje nou eigenlijk kost. Dit begrijpen wij heel goed. Echter verschilt dit per auto, per aanvraag, per moeilijkheidsgraad en per kleur wat de totale prijs gaat zijn. Hierdoor is het voor ons lastig om een directe prijsindicatie te geven. Daarom nodigen we je graag uit om een afspraak te maken om langs te komen. Zo kunnen wij jou voorzien van het beste advies en heb je de mogelijkheid om alle opties te bekijken. We denken graag met je mee!

Nu al weten wat het kost om je auto te laten wrappen? Vraag dan direct vrijblijvend een offerte aan!

Inspiratie

Vraag vrijblijvend een offerte aan