Ontchromen

Ontchromen van je auto

Wil je ook graag dat je auto er sportief, dik of gewoon stoerder oogt? Ontchromen van je auto zorg hiervoor! Doormiddel van de sierlijsten hoogglans zwart te wrappen creëer je een compleet andere look.

Over Ontchromen

Wil je ook graag dat je auto er sportief, dik of gewoon stoerder oogt? Laat hem dan ontchromen! Doormiddel van de sierlijsten hoogglans zwart te wrappen creëer je een compleet andere look.

Veel auto merken komen tegenwoordig met de optie voor zwarte sierlijsten doormiddel van een Black Optic pakket bij bijvoorbeeld Audi of de performance look van BMW. Dit ziet er niet alleen stoer uit, maar geeft ook meer eenheid en klasse aan de auto.

Uw Tesla ontchromen kan natuurlijk ook! Op elk huidig model van Tesla zit een complete vrachtwagenlading aan chroom. Als je echt een “wauw!” gevoel wilt krijgen elke keer als je naar je Tesla loopt, dan is ontchromen zeker weten een goede keuze om aan te pakken!

Ook uw auto ontchromen? Bel gerust of vraag een offerte aan!

Een offerte is altijd vrijblijvend, net als een belletje! Heeft u nog vragen over hoe dit in zin werk gaat kun je ons ook altijd even bellen of een mailtje sturen

Voorgaande auto's

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN