OVER ONS

Over The WrapBox

Na ruim 5 jaar ervaring op te hebben gedaan werd het tijd voor een volgende stap. Met een oog voor detail & een grote liefde voor auto’s is 4 jaar geleden ‘The WrapBox’ opgericht. 

Maak een afpraak

Maak snel en eenvoudig online een afspraak

Openings Tijden
Bel nu met ons

+31658913339

Waarom kiezen voor ons

Met onze jaren ervaring in dit vak, de hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs en de goede garantieservice zijn jij en je voertuig bij ons in goede handen. Of je nu een persoonlijke- of een commerciële wens hebt voor jouw voertuig, The Wrapbox kan het voor je realiseren. Je kan bij ons terecht met elk soort voertuig met eindeloos veel mogelijkheden. Wil je graag een unieke kleur in glans, mat of zijdeglans? Of ga je liever voor camouflage? Bij The Wrapbox is alles mogelijk! Wij bieden een ruime keuze aan kleuren en afwerkingen, zodat we iedereen goed van dienst kunnen zijn.

Wij zijn experts op het gebied van carwrapping, carstyling/detailing, tinten en dechromen. Maar ook voor onze andere diensten beschikken wij over de juiste vaardigheden, kennis en ervaring. Op maat werk is onze specialiteit. We denken graag met je mee in het ontwerpen van jouw droomvoertuig. Tot slot streven wij naar perfectie en tevredenheid van onze klanten. Is ons werk niet helemaal naar wens geweest? Dan lossen wij dit graag op!

Ervaren Wrapper

Met jaren ervaring en elk jaar trainingen voor ons personeel houden wij onze kwaliteit op pijl.

Vaardigheden

Demontage & montage van jouw auto onderdelen worden gedaan door ons vakkundig personeel

Beveiligde Omgeving

Uw auto is bij ons in veilige handen en staat onder camera beveiliging. Ons pand is voorzien van een gecertificeerd alarm systeem.

Garantieservice

Wij staan garant voor ons werk. Ook na de aflevering kan je bij ons terecht.

Vetrouwd werk

Zowel particulieren als zakelijke klanten blijven terug komen, hierdoor hebben wij een trouwe klantenkring kunnen opbouwen.

Hoge kwaliteit

Wij werken uitsluitend met A-merk materialen waar wij achter staan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan