Het voordeel van keuken wrappen


Je ziet het steeds vaker, keuken wrappen. Maar wat houd dit eigenlijk in, en wat zijn hier de voordelen van? In deze blog lees je alles wat je wilt weten over de mogelijkheden, de voordelen en de duurzaamheid het wrappen van je keuken!

Waarom je keuken laten wrappen

Je keuken krijgt over de jaren veel te verduren, het is een plek waar veel gebeurt. lekker koken en bakken, schoonmaken etc. Na verloop van tijd kunnen keukens slijtage vertonen en er verouderd uit zien. Wanneer de apparatuur van je keuken nog goed voldoet maar de kastjes wel een make over kunnen gebruiken is er een moderne en kostenbesparende oplossing: Keukenwrapping.

Een nieuwe keuken is vaak erg duur en neemt veel tijd in beslag voor het monteren, daarbij zijn de levertijden vaak ook langer dan je zou willen. Je keuken laten wrappen kan vaak al binnen één dag klaar zijn. Waarna je in een compleet andere ruimte staat te koken. Geen nood voor langdurige verbouwingen dus. De wrap folies die wij gebruiken zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn in enorm veel diverse soorten verkrijgbaar. Wij hebben meerdere mappen met samples, genoeg om uit te kiezen dus!


Diverse ontwerpmogelijkheden

Met keukenwrapping kun je je keuken een geheel nieuwe uitstraling geven met een bijna onbeperkt scala aan ontwerpen, kleuren en texturen. Of je nu van een moderne, minimalistische stijl houdt of een warme, rustieke uitstraling wilt creëren, er is een wrap-optie die bij jouw smaak past. Bij de keuken hiernaast hebben wij de kasten mat zwart gewrapt. Dit geeft een strak en modern uiterlijk aan een eerder oubollige keuken. Wij hebben bij deze keuken ook de handgrepen vervangen voor moderne mat-zwarte handgrepen. Dit maakt de nieuwe look helemaal compleet.

Nu al benieuwd wat we voor jouw keuken kunnen betekenen? Klik hier om een offerte aan te vragen!

De voordelen van het keuken wrappen

Maar waarom zou je eigenlijk jouw keuken laten wrappen? Hier zijn enkele overtuigende redenen:

Budgetvriendelijk: Keukenrenovaties kunnen duizenden euro's kosten en vereisen vaak langdurige bouwwerkzaamheden. Keukenwrapping daarentegen is veel betaalbaarder en kan in korte tijd worden voltooid, wat resulteert in aanzienlijke kostenbesparingen.

Milieuvriendelijk: Wrapping is niet alleen vriendelijker voor je budget, maar ook voor het milieu. Het vermijdt het weggooien van nog bruikbare keukenkasten en -oppervlakken, omdat je eenvoudig nieuwe folie over de bestaande kunt aanbrengen. Dit minimaliseert afval en draagt bij aan duurzaamheid.

Diverse ontwerpmogelijkheden: Met keukenwrapping kun je jouw keuken een volledig nieuwe uitstraling geven met een bijna eindeloos scala aan ontwerpen, kleuren en texturen. Of je nu de voorkeur geeft aan een moderne, minimalistische stijl of een warme, rustieke sfeer wilt creëren, er is een wrapping-optie die aansluit bij jouw smaak.

Snelle montage: In tegenstelling tot traditionele renovaties die weken of zelfs maanden kunnen duren, kan het wrappen van een keuken in slechts enkele dagen worden voltooid. Je kunt snel genieten van jouw vernieuwde ruimte zonder veel ongemak.

Eenvoudig onderhoud: Wrapping is niet alleen snel en kosteneffectief, maar het vereist ook minimaal onderhoud. De folie is gemakkelijk schoon te maken en bestand tegen dagelijkse slijtage, waardoor jouw keuken er jarenlang als nieuw blijft uitzien.

Flexibiliteit: Als je in de toekomst van stijl wilt veranderen, kun je de wrapping relatief eenvoudig vervangen. Dit biedt de flexibiliteit om jouw keukenontwerp aan te passen aan veranderende trends of persoonlijke voorkeuren zonder grote investeringen.

Levensduur: De levensduur van keukenwrapping hangt in grote mate af van de kwaliteit van het gebruikte materiaal. De folies waar wij mee werken zijn van hoogwaardige, professionele kwaliteit die speciaal is ontworpen voor keukenwrapping en interieur wrapping. Deze folies hebben gemiddeld een levensduur van 10 jaar.

Kortom, keukenwrapping is een verstandige keuze voor iedereen die zijn keuken wil opfrissen zonder de kosten en het gedoe van een volledige renovatie. Het biedt tal van voordelen, van kostenbesparing tot milieuvriendelijkheid, en geeft je de vrijheid om jouw keuken te transformeren in de droomruimte waar je altijd al van hebt gedroomd. Overweeg keukenwrapping als een snelle, betaalbare en duurzame oplossing voor een frisse en eigentijdse keuken.