De beste lak bescherming met XPEL PPF


Met lak beschermingsfolie houd je het lakoppervlak van jouw auto als nieuw, en met een fabrieksgarantie tot wel 10 jaar ben je verzekerd van jaren lange bescherming

Paint Protection Film (Ook wel “PPF” genoemd) is een volledig transparante en zelfherstellende beschermfolie. Deze beschermfolie beschermt voertuigen tegen de dagelijkse risico’s van buitenaf. Bij The WrapBox zijn wij gecertificeerd XPEL installer, zo ben je verzekerd van de juiste kwaliteit.

Wat is lak beschermingsfolie?

Paint Protection Film is een transparante beschermfolie voor auto’s, die kan worden aangebracht over jouw auto of onderdelen daarvan. Zo bescherm je jouw voertuig tegen krassen, deukjes, steenslag, vogelpoep en andere mogelijke schade. Daarnaast is het PPF ook nog eens een zelfhelend, waardoor lichte krassen en beschadigingen uit zichzelf verdwijnen.

Paint Protection Film is verkrijgbaar in meerdere varianten. De meest bekende zijn de glans of matte afgewerkte folies. Maar ook zijn PPF folies verkrijgbaar in hoogglans zwart of zelfs getinte transparante folies voor het smoken van bijvoorbeeld koplampen. Steenslagfolies bieden een effectieve manier om de lak van je voertuig te beschermen tegen schade en slijtage, waardoor de waarde van je voertuig behouden blijft en het risico van duur lak herstel wordt verminderd.


Installatie door gecertificeerde professionals

Voordat je XPEL beschermingsfolies mag monteren is het van belang dat je de training hebt doorstaan. Dit zorgt er voor dat de kwaliteit wordt gewaarborgd onder de installateurs en dat je als klant verzekerd bent van een correcte installatie. Deze cursus bestaat uit 4 intensieve trainingsdagen waarna er met een eind examen wordt bepaald of je het certificaat behaald hebt.

Naast het voordeel van een gecertificeerde installateur is XPEL ook een merk wat achter hun producten staat. Dit betekend dat je minimaal 10 jaar garantie hebt over verkleuren & barsten van de folie. Door de korte lijntjes rechtstreeks met de fabrikant kunnen wij eventuele defecten snel en goed oplossen.

Op maat gesneden

De pasvorm van XPEL's Paint Protection Film is een belangrijk aspect van de effectiviteit van de bescherming die het biedt voor voertuigen. De PPF wordt met een computer en snijmachine op maat gesneden voor elk specifiek voertuigmodel. Dit betekent dat de film perfect past bij de contouren en afmetingen van de auto. Dit zorgt voor een naadloze look en biedt de best mogelijke bescherming.

Wij maken gebruik van van XPEL's DAP software om patronen te creëren die nauwkeurig overeenkomen met de vormen van verschillende delen van het voertuig, zoals de motorkap, bumpers, zijpanelen en meer. Hierdoor kan de film precies worden uitgesneden voor elk specifiek voertuigmodel.

Door deze perfecte pasvorm is er geen noodzaak om met een mes bij het voertuig in de buurt te komen, en is er dus geen risico op krassen in je lak.

Met XPEL paint protection film ben je verzekerd van de beste bescherming voor je lak. Klik hier om een offerte op te vragen voor XPEL lak bescherming.