Range Rover Sport – Gloss Desert Storm


Deze Range Rover Sport is van een standaard grijze muis veranderd in een kei dikke luxe Grijs kenteken beuker! Lees hier meer.Dit is een kleur welke wij verwachten om nog wel eens vaker te zien. Desert Storm is iets unieks waar de laatste tijd steeds meer vraag naar is en bij veel mensen in de smaak valt. Deze kleur is er in twee soorten afwerkingen, de high gloss zoals we hem hier zien op de Range Rover en zijdeglans. De zijdeglans verdient zijn eigen podium en hebben wij in een ander project uitgelicht

Nu natuurlijk even over dit gave project, want we hebben hier ook weer goed ons best op gedaan! De volledige auto kwam als een grijze muis bij ons binnen, niet te veel aan op te merken behalve dat het om een AutoBiography edition ging. Tijdens het wrappen zie je steeds meer wat een verandering een nieuwe kleur brengt. Bij elk deel wat je wrapt komt de auto meer tot leven en krijg je een completer beeld van hoe gaaf dit project ook weer wordt!

Foto 05 02 2022 17 22 00
Foto 05 02 2022 17 33 42
Foto 05 02 2022 17 39 07

Bij het kiezen van de kleur van de wrap willen we dat het eind beeld zo goed mogelijk aansluit bij de verwachting van onze klanten. Wij helpen graag om de keuze zo makkelijk mogelijk te maken, vaak zegt het eerste gevoel genoeg en wil je niet talloze kleuren vergelijken om de juiste kleur uit te zoeken. Met een goeie bak koffie of thee gaan we er voor zitten, adviseren wij waar nodig is en geven alle informatie over de folies die we maar kunnen opnoemen.

Eenmaal de keuze gemaakt kunnen we beginnen met inplannen. Daarna bestellen wij de folie en is het wachten begonnen. Wanneer de datum dan daar is nemen wij de auto in ontvangst en beginnen wij met de voorbereiding. Wassen, drogen, ontvetten en wrappen. In een ander project lees je meer over de gehele voorbereiding van een carwrap!