The Dean – Mean dean machine full colour wrap


Voor The Dean hebben wij zijn Dacia Logan omgetoverd tot een ware Mean Dean Machine! Met een full wrap, nieuwe spoiler en andere méga foute attributen hebben we een wel heel bijzondere auto neer gezet. Lees hier meer!Opvallen gaat deze Dacia zeker, daar komt Daan niet meer onder uit. We hebben voor Daan Boom aka The Dean zijn Dacia Logan volledig aangepakt en deze zo fout mogelijk gemaakt. Met een volledige wrap met verloop van blauw naar groen, een méga spoiler achterop, nieuwe wieldoppen, getinte ruiten & een hand vol interieur upgrades hebben we Daan mogen verassen met zijn nieuw gestijlde wagen.

Daan had namelijk geen idee wat er met zijn auto gebeuren zou, en zo wist het team waar wij contact mee hebben gehad ook lang niet alles. We hebben ons niet ingehouden met deze metamorfose en hebben de foutste accesoires die we maar konden vinden aangeschaft en gemonteerd.

Foto 25 02 2022 13 03 24
Foto 25 02 2022 13 18 16
Foto 25 02 2022 13 16 15

Dit project was voor ons echt een vrij kaartje om even de meest gekke dingen toe te passen welke we zo konden vinden. De enorme spoiler op de achterklep is toch wel de show stealer, maar hier houdt het niet op. We hebben alle ruiten geblindeerd en hebben aan de binnenkant de auto bekleed met nieuwe roze “sportieve” stoel hoezen. een setje race pedalen, Sparco gordel accessoires en nog veel meer! Een nieuwe uitlaat-tip en natuurlijk bestickering zodat iedereen van ver af kan zien dat dit de enige echte Mean Dean Machine is!

Dit project is ook uitgelicht in de video van The Dean, check deze hier!