Land Rover Defender Full wrap Matt Sunflower


Lees hier hoe we van deze standaard zwarte Land Rover Defender een super dikke bedrijfswagen hebben gemaakt in volledige "Ken Onz Trophy" stijl. We hebben de volledige auto gewrapt in Platinum Wrapping Film Matt SunflowerVolledig gewrapt en lekker opvallend!

De Land Rover Defender is tegenwoordig misschien wel de diktste fabrieksnieuwe offroader die je kan vinden. Dat maakt het juist een heel interessante bedrijfswagen. Zo dachten ze bij Ken Onz Detacheringsbureau ook. Aan ons de vraag of wij er iets moois van konden maken. Het idee lag er al, alleen de uitvoering nog. De Defender Camel Trophy was de grote inspiratie voor dit project. Aan ons de taak om de allereerste “Ken Onz Trophy” de wereld in te brengen.

De Kleur viel op de Matt Sunflower van Platinum Wrapping Film. PWF is een foliefabrikant wat bijzondere kleuren maakt. Kleuren welke je niet zomaar bij de gewone merken zoals Avery Denison of 3M zal vinden.

Waarom hebben wij gekozen voor platinum wrapping film?

Niet elk merk heeft dezelfde kleuren in het assortiment zitten. Wij gaan altijd af op wat de klant in gedachte heeft en zoeken hierbij een kleur uit die hier op aansluit. Hierdoor kan het voorkomen dat wij soms bij andere merken terecht komen die je bij andere car-wrap bedrijven niet zo vaak ziet voorkomen. Zijn dit dan slechte folies? Nee zeker niet! Zoals je nu wel van ons zal weten werken wij enkel met A-merk folies. De merken waar wij mee werken kunnen wij dus ook volledig achter staan en hier durven wij ook de garantie op te geven welke verwacht wordt van een goede wrapfolie. En waarom je sommige merken bij ons wel ziet langs komen en bij een ander niet? Wij kijken graag buiten het bestaande boekje van de grote merken zoals 3M of Avery Denison. Zo kunnen wij meer gave kleuren aanbieden die je op andere plekken gewoon niet tegen zal komen! Dus wat je idee ook is, wij doen ons best om voor jou de juiste kleur uit te zoeken.

Nazorg van de wrap

Hier zullen we alvast een klein deel van de nazorg van een car wrap vertellen. Wat houdt het schoonmaken bijvoorbeeld in van een gewrapte auto? Hoe doe je dat en waar moet je rekening mee houden?

Je kan je voorstellen dat het verzorgen van je gewrapte auto belangrijk is. Om de folie het mooiste te houden is het goed om te weten wat je daarvoor moet doen en laten. Kan je bijvoorbeeld nog door de wasstraat? Of moet je nu altijd met de hand blijven wassen? Zeker kan je nog door de wasstraat. Wij kunnen er niet van uit gaan dat iedereen maar zijn of haar auto voor altijd met de hand wil gaan wassen (daar hebben we zelf soms ook geen zin in) Dus je kan zeker nog door de wasstraat. Maar natuurlijk is het net zoals bij een gespoten lak beter om de wasstraat te mijden. Zo kunnen wij de beste kwaliteit blijven garanderen en houdt de folie zich het mooiste.

Binnenkort lees je meer over de nazorg van je gewrapte auto! Tot die tijd kun je verder scrollen door onze voorgaande projecten! Klik hier!