ramen tinten

Bescherming tegen UV-straling, de kinderen uit de zon houden op de achterbank of gewoon de looks van donkere ruiten in je auto. Wat je reden ook is om de ruiten te laten tinten, bij The WrapBox ben je verzekerd van kwaliteit en service. Alle soorten ramen tinten in Friesland.

Over Ramen Tinten

Bescherming tegen UV-straling, de kinderen uit de zon houden op de achterbank of gewoon de looks van donkere ruiten in je auto. Wat je reden ook is om de ruiten te laten tinten, bij The WrapBox ben je verzekerd van kwaliteit en service.

Wij werken enkel met A-merk folies zodat we ook de kwaliteit die u verwacht kunnen garanderen. U kunt kiezen uit verschillende percentages aan lichtdoorlatendheid.

5% Word meestal gebruikt voor bedrijfswagens en grijze kentekens.
20% De meest gebruikte tint voor personenauto’s. Deze tint wordt bij veel fabrikanten vanaf fabriek geleverd.
35% Deze tint is wat lichter als de 20% en word regelmatig gekozen als u meer neigt naar de wat subtielere en meer “old school” look van getinte ruiten.

Voorruiten tinten

Het tinten van voorruiten is ook mogelijk, hierbij houden wij ons altijd aan de wetgeving wat betreft getinte ruiten. De voorruiten worden voor en na de montage doorgemeten zodat we precies weten hoeveel licht er door de ruit heen komt.

Warmte werende tintfolies

Er zijn ook opties als uw doel meer is om de warmte tegen te gaan. Hiervoor zijn speciale folies ontwikkeld met Keramische deeltjes tussen de lagen in. Let wel op, Warmte komt ook via het dak en andere delen van de auto naar binnen. Een warmte werende tintfolie werkt alleen tegen te directe warmte die door het glas gevoeld word

Een afspraak inplannen voor ramen tinten? Bel met ons of stuur een mailtje!

Voorgaande projecten

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN